Recenzję naszych klientów – Facebook

Recenzje naszych usług

Biuro Podróży Awentur
5.0
Based on 62 reviews
napędzany przez Facebook
Justyna Kwaśniok
Justyna Kwaśniok
2024-05-22T20:41:58+0000
Super organizacja, przemiła atmosfera❤️Kolejny wycieczki, tylko z Nimi💚
Justyna Mossakowska
Justyna Mossakowska
2023-09-21T14:41:39+0000
Bardzo polecam. Wszystko zorganizowanie na wysokim poziomie . Od samego wejścia mili i sympatyczni ludzie 🙂
Ewa Kurek
Ewa Kurek
2023-09-17T07:26:53+0000
Polecam serdecznie wszystkim!
Joanna Gieniusz
Joanna Gieniusz
2022-02-22T11:56:11+0000
jeśli w podróż, to tylko z AWENTUR dopiero co wróciłam a już mam ochotę przeżyć nową przygodę. zadbali o wszystko. było... ekscytująco ale i bezpiecznie. tydzień zupełnej beztroski. dziękuję. 😁czytaj więcej
Joanna Hansel
Joanna Hansel
2021-10-05T18:56:03+0000
Dziękuję jeszcze raz za super super super wycieczkę na Roztocze (30.09.21-3.10.21) !!!! Czysty ponad miare autokar.... Świetny i miły Kierowca.Wspaniała i czarująca Pilotka Marta.Bogactwo wrażeń, wiedzy i poczęstunków,.Polecam z serca wszystkim wyjazd z tym z Biurem Podrozy w przyszłości.czytaj więcej
Wioletta Kosałka
Wioletta Kosałka
2021-10-03T07:00:20+0000
Rewelacyjna obsługa, bardzo fajna, uśmiechnięta, pomocna.Pan Krzysztof i p. Marta bardzo mili i... profesjonalni.Wycieczka zorganizowana doskonale.Polecamczytaj więcej
Małgorzata Hassa
Małgorzata Hassa
2020-10-14T09:32:54+0000
Moja pierwsza super wycieczka. Sandomierz i Kazimierz z nimi nabiera innego światła.
Andrzej Madeja
Andrzej Madeja
2020-02-22T12:31:04+0000
Miła atmosfera i dobra organizacja wycieczek.
Beata Kurzacz
Beata Kurzacz
2020-02-17T19:44:01+0000
Wyjątkowo Przyjazne Biuro Podróży!⛷🏂 Krzysztof vel sir James 😎 to pomocny , przyjazny i bardzo kulturalny właściciel a... zarazem kierowca autokaru wraz z przesympatyczną pilotką Martą👸 tworzą niepowtarzalną rodzinną atmosferę tak w autokarze jak i w trakcie pobytu. 🚌Wyjazd z nimi to jak wyjazd z serdecznymi przyjaciółmi a nie szablonowa i sztywna impreza turystyczna. O tym jaką sympatię wzbudza James najlepiej świadczą liczne przyjaźnie zawiązane z uczestnikami organizowanych przez Niego imprez jak i z właścicielami pensjonatu ,czy wypożyczalni nart . To była nasza pierwsza impreza z Awenturem ale na pewno nie ostatnia 👍👍👍👍👍👍POLECAM wszystkim ceniącym profesjonalizm i wypoczynek w miłej atmosferze🤩czytaj więcej
Andrzej Groborz
Andrzej Groborz
2020-02-17T18:40:26+0000
Dobra organizacja super wycieczki miła obsługa 👍😄
Alina Piontek
Alina Piontek
2020-02-15T09:43:29+0000
Wyjazd narciarski w miłej rodzinnej atmosferze przeleciał jak jeden dzień, moc wrażeń nie tylko narciarskich. Polecam... gorąco.czytaj więcej
Marcin Wyrzykowski
Marcin Wyrzykowski
2020-02-13T15:02:21+0000
Krzysztof wraz z całą ekipą zawsze stara się, by wycieczka nie była zwykłą wycieczką, którą zapomiona się po 2... tygodniach. Dzięki profesjonalnemu podejściu do każdego przedsięwzięcia połączonemu z tworzeniem rodzinnej wręcz atmosfery podczas wyjazdu możecie być pewni, że na jednej wycieczce się nie skończy! Polecam serdecznie i pozdrawiam całą załogę Awenturu!czytaj więcej
Grzegorz Nowi
Grzegorz Nowi
2020-02-05T13:30:10+0000
Najlepsze wyjazdy zorganizowane na jakich byłem w życiu. Zawsze coś ciekawego w planie jak i spontaniczne miłe... zaskoczenia. W pełni profesjonalna organizacja. Polecam.czytaj więcej
Aliszja Winiatorska
Aliszja Winiatorska
2019-10-16T17:18:07+0000
Organizacja wycieczek ciekawy program polecam to BIURO Podróży.
Patrycja Łączniak
Patrycja Łączniak
2019-10-03T19:31:22+0000
Najlepsze biuro podrozy👍👍
Małgorzata Tkocz
Małgorzata Tkocz
2019-07-03T20:35:56+0000
Wycieczka Litwa,Łotwa, Estonia, objazdówka świetnie zorganizowana. Organizator zadbał o potrzeby ciała i ducha... uczestników i to dosłownie. Historia, zabytki ,ciekawe informacje, niespodzianki ; kąpiel w morzu ,gril. ciasto, kawa ,herbatka itp.... Pobyt min w hotelu - zabytkowym dworku w którym przebywał Sienkiewicz........... Polecam , było super ! 🙂czytaj więcej
Anna Dziublińska
Anna Dziublińska
2019-06-25T08:39:34+0000
Litwa Łotwa i Estonia - objazdowka z super ekipą i jeszcze lepszą opieką organizatora. Dzięki za niespodzianki 😁 i... super propozycje 👍. Dzięki i do zobaczenia na kolejnej wycieczceczytaj więcej
Joanna Kaczmarczyk
Joanna Kaczmarczyk
2019-06-04T07:22:06+0000
Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z wycieczki z biurem 😉 Atmosfera niesamowita, opiekunowie zadbali o każdy szczegół... 😉 Warto przekonać się samemu jak wyglądają wycieczki z tymi niesamowitymi ludźmi. Polecam i pozdrawiam serdecznie 😉czytaj więcej
Alicja Błaszkowska
Alicja Błaszkowska
2019-05-23T11:41:12+0000
Biuro Podróży Awentur to w 100% profesjonalizm, każda wycieczka zorganizowana przez ich biuro jest idealna, nawet jeśli... znajdą się sytuacje niezaplanowane potrafią w szybki sposób znaleźć rozwiązanie...bardzo serdecznie wszystkim polecam.czytaj więcej
Bernadeta Boduszek Zybała
Bernadeta Boduszek Zybała
2019-05-13T12:54:20+0000
Super atmosfera i pełny profesjonalizm Biura Podróży Awentur. Polecam😀
Robert Jankowski
Robert Jankowski
2019-05-13T11:10:41+0000
Szybki i sprawny kontakt, wszystko załatwione bezproblemowo i profesjonalnie. Firma godna polecenia 👍
Bogumiła Stanisz
Bogumiła Stanisz
2019-05-05T17:25:29+0000
Bardzo serdecznie polecam😘. Obsługa bardzo miła, atmosfera super. Wszystko tak jak powinno być♥️
Iwona On
Iwona On
2019-03-05T07:29:41+0000
😍😍Polecam z całego serca biuro podróży. ❤️❤️ Organizacja pierwsza klasa!! Atmosfera jeszcze lepsza! 🍷 To był pierwszy... wyjazd ale z pewnością nie ostatni z Awenturem ❄️⛷⛷ 🙂 🐐🐐🐐czytaj więcej
Bogdan Nawrocki
Bogdan Nawrocki
2019-03-01T16:11:06+0000
Polecamy wszystkim podróżowanie z biurem Awentur . Bardzo miła obsługa pyszny poczęstunek i ciekawe miejsca do... zwiedzania zorganizowane perfekcyjnie. PS. Pani Marta i pan Krzysztof to bardzo sympatyczni ludzieczytaj więcej
Dorota Dulak
Dorota Dulak
2019-02-28T07:21:50+0000
polecam biuro awentur wyjazd super organizacja super jak wyjeżdżać na wypoczynek to tylko z tym biurem
Stefania Ewa Bester
Stefania Ewa Bester
2019-02-28T07:21:04+0000
Biuro z pasją i ogromnym zaangażowaniem w pracę.Każdy wyjazd zaplanowany,przemyślany. .Atrakcyjny program, fantastyczna... opieka podczas imprezy zapewniają moc pozytywnej energii.W tej firmie podoba mi się wszystko!!! Pozdrawiam i do kolejnej imprezy.czytaj więcej
Wojciech Staniczek
Wojciech Staniczek
2019-02-27T18:51:43+0000
super wyjazd doskonała organizacja biuro godne polecenia 😎
Leszek Nogawica
Leszek Nogawica
2019-02-27T08:08:53+0000
Byliśmy z ekipą pierwszy raz na takiej imprezie z biurem Awentur i muszę powiedzieć że impreza w dechę. 100 %... zadowolenia. Polecam wszystkim i mam nadzieję że już niebawem znów się spotkamy. Pozdrawiamczytaj więcej
Rajmund Szyma
Rajmund Szyma
2019-02-26T21:55:57+0000
Polecam to biuro podróży,ponieważ ludzie tam pracujący są bardzo mili i zorganizowani. Brawo Wy👍👏
Rozwita Kapek
Rozwita Kapek
2019-02-25T12:21:16+0000
Super biuro , wycieczki rewelacyjne , organizacja ekstra, kierowca i pilot rewelacja polecam wszystkim 😀😎
Katarzyna Wiża
Katarzyna Wiża
2019-02-24T15:49:44+0000
Najlepsze biuro kierowcy super a Pani Marta jeszcze bardziej super! Polecamy
Grzegorz Wachowski
Grzegorz Wachowski
2018-12-17T10:06:57+0000
Biuro podróży godne polecenia! Bardzo mili i sympatyczni ludzie. Profesjonalna obsługa, organizacyjnie wszystko... dopracowane w szczegółach. 🙂 🙂 🙂czytaj więcej
Alina Alina
Alina Alina
2018-12-17T08:06:53+0000
Doskonała organizacja mili ludzie. Naprawde polecam.
Jan Polus
Jan Polus
2018-12-16T22:23:14+0000
Profesjonalnie. Polecam!
Jacek Drożdż
Jacek Drożdż
2018-12-16T11:56:32+0000
wczorajsza wycieczka na jarmark swiateczny we Wroclawiu niezwykle udana. Bardzo sprawnie zorganizowana, autokar... swiatecznie przystrojony, postoj na pyszny poczestunek i generalnie wszystko swietne. pozdrowienia dla Pani Kamili, Marty i Pana Adriana ktory zawioxl i przywiozl cale towarzystwo. dziękujemy!czytaj więcej
Jacek B. Myszkowski
Jacek B. Myszkowski
2018-12-16T06:26:13+0000
Bardzo polecam Biuro Podróży Awentur. Organizacja,program wycieczek a przede wszystkim pracownicy biura to pełen... profesjonalizm. Jako przewodnik / Wrocław,Sudety/ współpracując z wieloma organizatorami wycieczek - BP Awentur polecam z całą odpowiedzialnością!!!czytaj więcej
Małgorzata Jurczyk
Małgorzata Jurczyk
2018-12-09T15:09:43+0000
Dobra organizacja, rzetelność, miła atmosfera
Katarzyna Speina
Katarzyna Speina
2018-12-09T09:01:23+0000
Pełen profesjonalizm, doskonała organizacja, dbanie o szczegóły - krótko po Jarmarku we Wrocławiu
Tomasz Rybiński
Tomasz Rybiński
2018-12-08T23:59:16+0000
Biuro godne polecenia piątka z dużym plusem
Edyta Kiełtyka
Edyta Kiełtyka
2018-12-03T17:04:46+0000
Moja recenzja niech rozpocznie się od pierwszych liter Biura Podróży 🙂 A - bsolutny lider w organizowaniu... najlepszych wycieczek. W - rażenia z nimi są niezapomniane E - eleganckie i kulturalne podejście do klienta. N - iespodzianki na każdym kroku: ciasto,kawa,hetbata i grzaniec. T - aniec i śpiew w autokarze? Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych :-). U - śmiech kierowcy i asystentki to ich dewiza ,tu każdy czuje się wspaniale. R - ewelacyjny autokar w którym można obejrzeć dobry film a herbata i kawa jest przynoszona wprost do dłoni :-). Jednym słowem Awentur najlepsze Biuro Podróży 🙂czytaj więcej
Monika Kołodziej
Monika Kołodziej
2018-12-03T15:09:23+0000
Biuro godne polecenia w 100 %😁 Organizatorzy wycieczki do Pragi z ogromnym zaangażowaniem zadbali o najdrobniejszy... szczegół abyśmy byli zadowoleni 👍🤩👌 Fantastyczna atmosfera od pierwszej minuty 😉 Chciałoby się więcej i więcej takich wyjazdów 😊 Grzaniec...😉, piernik, śpiew, muzyka, film a nawet tańce towarzyszyły nam już podczas podróży 😁 AWENTUR - dla NICH nie ma rzeczy niemożliwych 😜 BYŁO WARTO! Dziękujemy 😉 Nie było to pierwsze i nie ostatnie spotkanie 👍😁czytaj więcej
Aleksandra Mączewska
Aleksandra Mączewska
2018-11-17T22:18:21+0000
Polecam w 100 % BP Awentur, pełen profesjonalizm, ogromne poczucie humoru załogi , dla nich nie ma rzeczy... niemożliwych. Dzięki za fantastyczny wyjazd integracyjny w Poroninie.czytaj więcej
Joanna Ceglarz
Joanna Ceglarz
2018-11-14T16:42:22+0000
To juz kolejny wyjazd z biurem Awentur 🙂 tradycyjnie jestem bardzo zadowolona. organizatorzy jak zwykle na 6! już nie... mogę się doczekać kolejnej wyprawy!czytaj więcej
Agnieszka Potempa
Agnieszka Potempa
2018-11-13T17:48:41+0000
Biuro podróży Awentur to gwarancja świetnie zorganizowanych wyjazdów, dopracowanych w każdym szczególe; w pełni... profesjonalna obsługa, ludzie pełni pasji i pogody ducha 🙂 Polecamczytaj więcej
Elzbieta Huczka
Elzbieta Huczka
2018-11-13T12:57:36+0000
polecam gorąco super organizacja przemili ludzie pojadę na pewno kolejny raz 😀
Katarzyna Urbańska
Katarzyna Urbańska
2018-11-13T07:21:55+0000
Biuro podróży Awentur to pełen profesjonalizm. Na pierwszym miejscu jest u nich zadowolenie klienta, co oczywiście... zawsze się udaje 😀. Nie wyobrażam sobie, żeby kolejny wyjazd miał być bez Was . Polecam!!!czytaj więcej
Doris Sz
Doris Sz
2018-11-12T17:12:34+0000
Profesjonalizm, czytanie w myślach klienta, doskonała organizacja wyjazdów pod każdym względem - to tylko kropelka w... morzu pozytywnych cech, którymi pragnę opisać Biuro Podróży Awentur. Kochani, dzięki Wam nasze wyjazdy są ZAWSZE udane i niezapomniane.Dziękuję 😘czytaj więcej
Dorota Nowak
Dorota Nowak
2018-11-12T16:10:02+0000
Polecam . Organizacja na 6 !. Opieka podczas wycieczki fantastyczna. Dużo humoru i życzliwości . Nie zapomniane chwile.... Na pewno będę korzystać z tego biura w przyszłości 👍😊czytaj więcej
Marlena Czenczek
Marlena Czenczek
2018-11-12T13:16:48+0000
Polecam w 100 %Jeden wyjazd dopiero się skończył, a ja nie mogę doczekać się kolejnego wyjazdu 😊Ekipa z Biura Podróży... Awentur przemiła i przesympatyczna.czytaj więcej
Helena Koniorczyk
Helena Koniorczyk
2018-10-21T17:34:12+0000
Pełen profesjonalizm, poczucie humoru i życzliwość. Opieka podczas wycieczki porostu fantastyczna. Nie zapomniane... chwileczytaj więcej
Jarosław Rutkiewicz
Jarosław Rutkiewicz
2018-10-02T16:33:14+0000
Podoba mi się podejście do ludzi. Traktują nas jak bliskich sobie ludzi a nie jak petentów. Są mili życzliwi oraz... przesympatyczni. Są wzorem dla innych. Z Awenturem pojechałem na wycieczkę nawet do piekła. Pozdrawiam p. Magdę p. Krzysztofa i p. Sławomiraczytaj więcej
Łukasz Koniorczyk
Łukasz Koniorczyk
2018-09-30T09:32:59+0000
Fantastyczna organizacja, atmosfera i niezapomniane przygody z Biuro Podróży Awentur.Wycieczki z Krzysztof Wójcik i... Marta Ludwig to czysta przyjemność.Jedyne biuro, które ma do zaoferowania "COŚ DUŻO WIĘCEJ" niż tylko zwykłą wycieczkę👏👍czytaj więcej
Janusz Wilk
Janusz Wilk
2018-09-30T09:22:38+0000
Tym razem wspaniała wyprawa do Italii z rejsami po jeziorach Garda i Como, oraz przejazd koleją Bernina Expres do St.... Moritz.Wszystko świetnie zorganizowane, z wieloma miłymi niespodziankami-perfetto 👌👏🥂polecam biuro podróży Awenturczytaj więcej
Grażyna Szula
Grażyna Szula
2018-09-13T18:12:28+0000
Rewelacja-profesjonalnie,wycieczki istne perełki 👍
Gabriela Bukowska
Gabriela Bukowska
2018-06-30T20:04:34+0000
Bardzo polecam! Wycieczka do Rumunii super!!! Dziekujemy!!!
Przemysław Janiak
Przemysław Janiak
2018-06-19T14:32:51+0000
Godni zaufania =)
Tomasz Mrozik
Tomasz Mrozik
2018-01-30T13:19:33+0000
Jako pilot wycieczek i przewodnik bardzo polecam wszystkim miłośnikom turystyki wyjazdy z Biurem Podróży Awentur.... Ciekawe, nieszablonowe wycieczki, dograne programy, dobre zakwaterowanie, posiłki często w ciekawych miejscach "na mieście", dodatkowe niespodzianki dla uczestników. Transport autokarowy na szóstkę. Konkretna i sympatyczna współpraca z szefem biura Panem Krzysztofem.czytaj więcej
Marta Ludwig
Marta Ludwig
2018-01-21T12:06:59+0000
Profesjonalnie, z klasą i doświadczeniem. Plan realizowany na najwyższym poziomie i z wielkim zaangażowaniem. Taka... współpraca to sama przyjemność 🙂czytaj więcej
Iwona Kwaśniok
Iwona Kwaśniok
2018-01-21T12:01:47+0000
Biuro podróży Awentur to przede wszystkim wielki profesjonalizm! Jesteśmy zauroczone programem i tempem zwiedzania... Szwajcarii Saksońskiej, Skalnego Miasta, a także ogromną wiedzą przewodników. Zwiedzanie pięknych miejsc, słuchanie niezwykłych historii połączona z dowcipem, humorem oraz wielką kulturą osobistą sprawiają, że na wycieczki z Awenturem chce się jechać i wręcz należy!! Wielkie brawa dla właściciela Pana Krzyśka!! Spotkamy się znów w sierpniu! Pozdrowienia od pracowników Przedszkola Miejskiego Nr 40 w Sosnowcu ��czytaj więcej
Krystyna Janicka-Dubiel
Krystyna Janicka-Dubiel
2017-11-21T12:07:34+0000
Serdeczne podziękowanie za zorganizowanie wycieczki dla studentów Uniwersytetu Trzeciego Wieku w Knurowie, za wspaniałą... atmosferę, profesjonalizm, a hitem każdego wyjazdu są serwowane w ciągu dnia grzane parówki. Z Biurem AWENTUR współpracuję od kilku lat, tym razem był to 11-to dniowy wyjazd w lipcu ... Ukraina, Rumunia, Mołdawia. Polecam!czytaj więcej
Grażyna Wojtasińska
Grażyna Wojtasińska
2017-05-03T14:32:07+0000
Super zorganizowany wyjazd 🙂 Profesjonalna i życzliwa obsługa 🙂 W 100% polecam Wasze biuro 🙂 POLECAM!!!!
Następne recenzje